I gemytlig och stillsam miljö serverar vi drop in lunch tisdag-fredag varje vecka samt bokade affärsluncher mån-fre.
Ett besök på Epok passar perfekt för såväl lunchmötet som för kollegorna som vill sitta en liten stund extra med kaffet.
På Epok ingår det alltid småländsk ostkaka med sylt & grädde till kaffet ☕️
Vid större sällskap rekommenderar vi att ni bokar bord enl. nedan!
Vi serverar förbokade affärsluncher veckans alla dagar.
Ett besök på Epok passar perfekt för Er som vill avhandla ett möte under en god lunch.
165:-/person inkl. reserverat bord, varmrätt, salladsbord, smör & bröd
Hos oss ingår det alltid småländsk ostkaka med sylt & grädde till kaffet ☕️
Välkomna med er förfrågan!
Lunchmeny v.13
MÅNDAG
Endast förbokade konferens- och affärsluncher.
TISDAG
Fetaosttoppad kycklingfilé, klyftpotatis, rostad vitlökssås och semitorkade tomater.
ONSDAG
Pasta pepe verde med svamp, biff, rucola och parmesan.
TORSDAG Skärtorsdag
Svampfylld nötfärsbiff, stekt potatis, cognacsgräddsås och haricotsverts.
FREDAG Långfredag
Stängt
VECKANS FISK
Panerad fisk, klyftpotatis, kall dillsås och citron.
VECKANS VEGETARISKA
Poké Bowl med ris, riven morot, riven rödkål, salladslök, picklad ingefära, sojabönor, sjögräs, rostade sesamfrö & tufo serveras med mangodip.
I vår restaurang Epok serveras middag måndag-lördag varje vecka. Vid turistsäsongerna även söndagar.
Restaurang Epok finns till för våra hotellgäster som behöver en bit mat såväl som för firandet eller tjejmiddagen.
Menyerna förändras under säsong så kontakta oss för aktuell meny, info@hotellnissastigen.se
Varmt Välkomna med er förfrågan och/eller bordsreservation.
Vi rekommenderar att Ni alltid bokar bord så att vi kan planera personalen rätt!
På första plan hittar Ni vår bar Meetup. På Meetup erbjuder vi enklare Bistromeny samt en skön lounge för att slå sig ner med en drink. Ett besök på Meetup perfekt för en avslappnad After Work eller liknande.
På Meetup finns även shuffleboard, biljard, dart & schack om man vill hitta på något lite mer aktivt under kvällen.
Varmt Välkomna med er reservation!
Vi rekommenderar alltid att Ni bokar bord så att vi kan planera personalen rätt!